Pagodetenten

Of het nu om een tuinfeest, communie of bedrijfsevenement gaat, deze pagodetenten passen op elk feest!  Met de stijlvolle uitstraling zijn deze een echte must have.

De tenten kunnen gekoppeld worden zodat diverse vormen mogelijk zijn. De mogelijkheden zijn onbeperkt en altijd even verrassend. Wij verhuren deze pagodetenten met  2 gesloten wanden waarvan er 1 wand met deur is, die opgerold kan worden. En 2 wanden met doorzichtige ruiten.

Deze wanden kunnen ook altijd simpel open gezet worden zodat je kan genieten van een uitzicht.

Eventueel extra : Verwarming , feestlichten en vloer etc ….

Afmetingen : pagodetenten van 5m x 5m tot ….

 5m x 5m |  5m x 10m |  5m x 15m |  5m x 20m

In een pagodetent van 25m² kunnen gemiddeld 25 personen zitten aan tafels en +/- 50 personen rechtstaan. Al onze pagodetenten worden gekoppeld met waterdichte goten zodat je 1 mooi geheel verkrijgt en bij regenweer geen hinder zal ondervinden.

PRIJS OP AANVRAAG

GOED OM TE

Bij het verhuren en plaatsen van een tent komt heel wat kijken. Daarom attenderen wij u graag op de volgende punten.

Onze tent(en) voldoen aan alle strenge (veiligheids)voorschriften. Op- en afbouwen kunnen we desgewenst op één dag. Voordat wij de tent(en) plaatsen, is het van belang dat u onze checklist doorneemt. Zo voorkomen we vervelende verrassingen. Als u twijfelt of de tent wel past op de locatie of over iets anders, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met een oplossing op maat.

  • De tent van de gewenste afmetingen past daadwerkelijk op de beoogde locatie.
  • De op- en afbouwlocatie is bereikbaar met een vrachtwagen.
  • De locatie, waar de tent gebouwd moet worden, is vrij van obstakels. De ondergrond is vlak.
  • Bij oplevering – voor de afbouw – is de vloer geheel schoon.
  • U gebruikt geen sticker versiering in de tent.
  • Vóór de afbouw dient de tent helemaal leeg te zijn.

Contacteer ons

U wenst één of meerdere van onze producten te huren? Aarzel dan niet onderstaand contactformulier volledig in te vullen. We nemen spoedig contact met u op. Alvast dank voor uw interesse en aanvraag bij Kontent Rent. 

 

Contactformulier

    Kontent Rent verwerkt uw persoonsgegevens met het oog op klanten- of prospectenbeheer. Indien u dit als prospect niet wil, volstaat een mail. U kan uw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan naam en adres van Kontent Rent . Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.