Houtenvloer

Cassettevloer

Huur een kwalitatieve cassettevloer voor een comfortabel eindresultaat. Wij plaatsen onze houten cassettevloer op zo goed als elke ondergrond. We bouwen met deze cassettevloer aansluitende terrassen en een looppad tot aan de tent. Dit alles in functie van de ondergrond.

Onze cassettevloeren hebben een afmeting van 2,5m op 1m.

Bij hoogteverschillen van +/- 50 cm of meer moeten we eventueel vooraf ter plaatse komen om dit te bekijken. Cassettevloeren kunnen geplaatst worden in onze pagodetenten, stretchtent of kadertenten.

PRIJS OP AANVRAAG

GOED OM TE

Bij het verhuren en plaatsen van een tent komt heel wat kijken. Daarom attenderen wij u graag op de volgende punten.

Onze tent(en) voldoen aan alle strenge (veiligheids)voorschriften. Op- en afbouwen kunnen we desgewenst op één dag. Voordat wij de tent(en) plaatsen, is het van belang dat u onze checklist doorneemt. Zo voorkomen we vervelende verrassingen. Als u twijfelt of de tent wel past op de locatie of over iets anders, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met een oplossing op maat.

  • De tent van de gewenste afmetingen past daadwerkelijk op de beoogde locatie.
  • De op- en afbouwlocatie is bereikbaar met een vrachtwagen.
  • De locatie, waar de tent gebouwd moet worden, is vrij van obstakels. De ondergrond is vlak.
  • Bij oplevering – voor de afbouw – is de vloer geheel schoon.
  • U gebruikt geen sticker versiering in de tent.
  • Vóór de afbouw dient de tent helemaal leeg te zijn.

Contacteer ons

U wenst één of meerdere van onze producten te huren? Aarzel dan niet onderstaand contactformulier volledig in te vullen. We nemen spoedig contact met u op. Alvast dank voor uw interesse en aanvraag bij Kontent Rent.

Contactformulier

    Kontent Rent verwerkt uw persoonsgegevens met het oog op klanten- of prospectenbeheer. Indien u dit als prospect niet wil, volstaat een mail. U kan uw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan naam en adres van Kontent Rent . Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.